HOME | SYARIKAT | SIJIL | TESTIMONI | $PENDAPATAN$ | TEMPAHAN | PENGEDAR | DAFTAR | FAQ | PERHUBUNGAN

 

  Member Login   Stockist  Login

   

  TESTIMONI PENGGUNA TRICAJUICE

 

Berikut adalah testimoni pengguna hasil keberkesanan TRICAJUS

 


Saya kena strok, apabila saya berjalan saya berasa amat penat dan tidak boleh jalan jauh. Selepas 4 hari saya gunakan Tricajus, satu keajaiban berlaku terhadap diri saya, badan saya berasa ringan saya boleh jalan lebih jauh dan tidak berasa penat lagi.

Aziz
Alor Setar


Sejak mengamalkan 1 kotak Tricajus & De Active, masalah hormon, anemia dan sakit kepala yang serius telah hilang, berat badan saya juga turun lebih 5 kg.

Julia Chung
29 tahun


Sejak kemalangan pada tahun 1982 tangan saya tidak dapat menggaruk bahagian belakang badan dan tengkuk. Kaki dan tangan kebas serta menghidapi Tekanan darah tinggi. Setelah saya minum Tricajus sebanyak 3 peket, tangan saya mula boleh bersabun di bahagian belakang badan kebas-kebas beransur pulih dan tekanan Darah tinggi sudah normal sekarang.

Albert Teo
Papar Sabah


Saya menghadapi masalah sakit pinggang sudah bertahun-tahun, Kencing kerap dan sakit di bahagian pundi kencing Doktor jangka saya ada batu karang selepas X-Ray dan makan ubat yang diberikan, masih tak ada perubahan. Setelah Mr.Lau memperkenalkan saya Tricajus. Saya amalkan hanya 7 hari. Masalah saya sudah hilang dan pulih semuanya. Sekarang saya sudah boleh kerja kuat di kebun setiap hari.

Md Saad Bin Md Said
Sungai Petani


Serangan penyankit jantung dandarah beku, kencing manis [ 10mml ], tekanan darah rendah [100/60 ] , masalah buah pinggang Kolestrol tinggi, sesak nafas dan tak boleh lena. Selepas makan ubat doktor pembekuan darah dan lebam di permukaan kulit masih ada, badan masih berasa letih. Setelah saya amalkan Tricajus selama 1 bulan lebam-lebam dan pembekuan darah tidah ada lagi Jantung berasa sihat tidak lagi sesak nafas dan boleh tidak lena waktu malam.

Noraini Bt Hamzah
Pendang
Masalah Hormon tidak seimbang dan gemuk. Pernah mengguna pelbagai jenis produk untuk menurunkan berat badan tetapi tidak berkesan dan semakin gemuk. Setelah saya mengamalkan Tricajus & De Active yang diperkenakan oleh Eleen berat badan saya turun lebih 5kg dalam 3 minggu. Pada 3 minggu yang pertama ,tindak balasnya mengakibatkan badan saya sakit ,lengor,letih dan tidak boleh berkerja. Sekarang saya berasa sihat dan cergas.
 
Tan Mei Chun
Penang
 

 

Video Testimonial

 

 

Post Testimoni anda dalam
Koleksi Testimoni Pengguna TricaJuice

 

TESTIMONI

Menghidap masalah sendi, tidak boleh meluruskan tangan, susah untuk bergerak selama 10 tahun. Setelah minum 20 paket kecil Tricajus selama 10 hari, lebih mudah untuk bergerak, boleh naik turun anak tangga beberapa kali tanpa masalah dan pulih sepenuhnya dari masalah sendi.


 

Menghidap asma, penyakit kencing malam sejak sekian lama. Setelah minum 16 paket kecil Tricajus, penyakit asma sembuh 80% dan penyakit kencing malam sudah berkurangan.


 

Menghidapi masalah selalu mengantuk. Kembali normal setelah minum 2 kotak Tricajus. Pulih 100% setelah minum 2 kotak Tricajus.


 

Menghidap penyakit kencing manis dengan bacaan 19mml, darah tinggi (192/105), gout, kencing yang kerap di waktu malam. Pernah mencuba produk lain, tapi tak berkesan. Setelah minum 6 paket Tricajus, kesihatan semakin baik & terus mengamalkannya setiap hari.


 

Mengalami masalah kebas anggota badan selama 5 tahun. Pulih 100% setelah minum 2 kotak Tricajus.


 

25 tahun menghidap resdung dan migrain. Sembuh sepenuhnya setelah minum 2 kotak Tricajus. "Saya syorkan anda mencuba Tricajus"


 

Masalah rambut gugur, beguk dan jantung berdebar. Selepas minum 1 kotak Tricajus, masalah beguk dan jantung berdebar hilang.


 

Menghidap penyakit kencing manis dengan bacaan 17mml dan sakit jantung. Selepas minum 14 paket kecil Tricajus, kencing manis turun kepada 7.8mml dan jantung kembali normal.


 

Mengalami masalah paru-paru berair, asma dan gastrik selama 3 tahun serta tidak boleh tidur dalam keadaan sejuk. Setelah mencuba 2 kotak Tricajus selama 40 hari, semua penyakit telah sembuh sepenuhnya.

 

 

 

 

2009-2018. WWW.TRICAJUICE.NET. All Rights Reserved.